Bediening afstandsbediening garage

Eerste modelTweede model

AINRIJDEN
Indrukken vanaf plm. 10 meter afstand
Wacht tot het licht GROEN is.
BUITRIJDEN
Indrukken als de deur VISUEEL is. Als u achter de betonnen muur staat, werkt de afstandsbediening niet. Wacht tot het licht GROEN is.
Algemeen:
Wacht tot het licht GROEN is. Van de andere kant kan tegelijkertijd ook een auto komen. Degene die het eerst heeft gedrukt, krijgt ook als eerste groen licht.
Rijd STAPVOETS door de garage. Voetgangers en fietsers maken ook gebruik van de garage. Zij zijn niet altijd goed zichtbaar achter de betonnen kolommen of tussen geparkeerde auto’s.
Als u de garage uitrijdt, rijdt dan ook stapvoets. Voetgangers en fietsers hebben voorrang!

Opmerking:
Bij het ’tweede model’ (druppelvorm) afstandbediening komt soms een probleem aan het licht. Het is een paar keer voorgekomen dat van de druppelvormige afstandsbediening het lampje wel werkt, maar de garagedeur reageert niet.
Het vervangen van de batterij is dan niet de oplossing, de afstandsbediening moet dan opnieuw ingelezen worden omdat de rolling code niet meer geactiveerd is. Ervaart u dit probleem, meldt dit dan even aan techniek@woneninlapis.nl en deponeer uw afstandsbediening in een enveloppe met uw naam, huisnummer en mobiel telefoonnummer in de VvE brievenbus 7A (ingang A). We zullen deze dan snel inlezen en retourneren. Excuses voor het ongemak.