Actueel

9 juli 2022

Zie de fotoreportage van de ‘grasverwijderingsaktie’ in de binnentuin

______________________________________________________

7 juli 2022

MEET & CONNECT

‘Beter een goede buur dan een verre vriend’

Het is tijd om kennis te maken met elkaar en aandacht te besteden aan de eerste bewoners van Lapis Lazuli. 
Op 22 juli vanaf 19:00 uur zijn alle bewoners uitgenodigd om elkaar beter te leren kennen en te proosten op hun nieuwe woningen in de binnentuin van ons prachtige complex. 

Om half 8 zullen we onder het genot van koffie, thee en een welkomsthapje, geregeld door de huiskamercommissie, een leuk, kort en interactief kennismakingsspel spelen om het ijs te breken. Het spel bestaat uit meerdere opdrachten zoals raadsels en puzzels en daagt je uit een buur te zoeken die je nog niet gesproken hebt. Na het vervullen van de opdracht, wissel je van buur. Bij dit spel leer je dus in een korte tijd een hele hoop nieuwe buren kennen. Na het spel is iedereen vrij om onder het genot van een borreltje nog even door te kletsen met elkaar. Het borreltje en eventueel een extra hapje, graag zelf meenemen. 

Aanmelden: stuur vòòr 15 juli een mail naar huiskamer@woneninlapis.nl met je naam, huisnummer en het aantal personen. 

We hebben er zin in!

Hopelijk tot dan. 

______________________________________________________

1 juli 2022

Wie sluit zich aan bij de tuincommissie?
Zaterdag 9 juli 10.00 uur gaan we met een aantal tuinliefhebbers het gras en onkruid tussen de tegels rondom de tuin weghalen.
Met een paar mensen is het binnen een uurtje gedaan. Voor koffie wordt gezorgd. Neem zelf eventueel mee: handschoenen en een schrapertje (oud mesje).
Graag even mailtje naar webmaster@woneninlapis.nl
Zie ook Tuincommissie

______________________________________________________

6 juni 2022

Jaarlijks is de VvE verplicht een Algemene Ledenvergadering te houden. De eerstvolgende Algemene Ledenvergadering zal worden gehouden in in het najaar 2022 of voorjaar 2023.
Deze algemene ledenvergadering is toegankelijk voor alle eigenaren (= leden van de Vereniging van Eigenaren). Huurders hebben hier dus geen toegang. Zij worden echter vertegenwoordigd door de eigenaren van de huurwoningen.
Naast deze jaarlijkse vergadering houdt het bestuur maandelijks een bestuursvergadering. Alleen bestuursleden hebben toegang tot deze vergaderingen. Alle bewoners, eigenaren en huurders, kunnen echter te allen tijde vragen, verzoeken of problemen bij het bestuur indienen die in deze vergaderingen worden behandeld.

______________________________________________________

25 mei 2022

Maandag 30 mei worden de betimmeringen in de lift en het plastic op het tapijt weggehaald.
Hopelijk kan de persoon die in lift C zijn viltstiftdrift de vrije loop heeft gelaten, zijn driften onder controle houden. Wij zijn hier zeer alert op! Verwijtbare schade die nu ontstaat, zal worden verhaald.

______________________________________________________

22 MEI 2022

Eind mei wordt de betimmering in de liften en de plastic tapijtbescherming op de vloerbedekking weggehaald. Dan ziet ons complex er weer een stuk netter uit.
Met nadruk verzoeken wij iedereen die nog werkzaamheden moet uitvoeren of spullen moet verhuizen extra attent te zijn om beschadigingen te voorkomen. Wijs ook uw leveranciers en bedrijven hierop.

______________________________________________________

6 MEI 2022

Reeds meerdere dagen staat er hier en daar (garage, eerste etage C) afval. Iedereen is het ermee eens dat dat NIET hoort! Breng uw afval naar de plek waar het hoort: zelf wegbrengen naar de werf aan de Beukenlaan, of klein maken en in vuilniszakken in de containers gooien. Heel simpel. Doen!

______________________________________________________

6 MEI 2022

We hebben inmiddels 4 huismeesters! Dank voor de aanmeldingen!
______________________________________________________

22 APRIL 2022

Vandaag van de gemeente te horen gekregen dat het pasje voor de ondergrondse afvalcontainer nog 3 weken lang niet werkt. Pas na 3 weken wordt de container elektronisch aangesloten en werkt het pasje. Zolang blijft ook de bovengrondse container staan.

_______________________________________________________

16 APRIL 2022

Hier ziet u de aan te leggen groenstroken rondom Lapis Lazuli.
Onderstaand is de beeldgrootte beperkt. Als u op Download drukt, krijgt u de volledige beeldgrootte en ziet u alle details.

_______________________________________________________

15 APRIL 2022

BOA’S HANDHAVEN FOUTIEVE VUILSTORT

Men is gewaarschuwd: “Geen grof vuil plaatsen, U loopt risico op boete!”
Handhaving aan de deur. Er zijn plm. 15 bekeuringen uitgedeeld (foto geënsceneerd).
En dit kon natuurlijk niet