Naamplaatjes

Wij willen voorkomen dat de aanblik van de gevels en muren wordt verstoord door een variatie aan aangehangen borden, bakken, schilderijen, naamplaten, nummerborden, vlaggenstokhouders, enz.

Voor alle duidelijkheid: Het is niet toegestaan om in/aan gevels te boren, lijmen of anderszins zaken te bevestigen.

Ter toelichting:
Hallen, trappen, gangen, huisdeuren, entrees, gevels, balkons, liften, garage, scootmobielruimte, fietsenstalling, gezamenlijke huiskamer en de tuin behoren tot ‘het algemeen gedeelte’. Om iets aan ‘het algemeen gedeelte’ te mogen veranderen, is toestemming van de VvE vereist. (zie Splitsingsakte en Modelreglement).

Daaruit volgt dat het niet is toegestaan om:
– Naamplaatjes of stickers te bevestigen op de brievenkasten
– Naamplaatjes of nummers te bevestigen op uw voordeur of op de gevel
naast uw voordeur (zie hieronder ‘Naamplaatjes’)
– Sleutelkastjes te bevestigen naast uw voordeur (zie pagina
‘Sleutelkastjes voor zorgbehoevende medebewoners’
– Op uw balkon afbeeldingen en plantenbakken aan de gevel te bevestigen
– Op uw balkon plantenbakken buiten het hekwerk te hangen (= ook
gevaar!)
– Zonwering aan te brengen zonder toestemming van de VvE

Indien u zulke zaken al wel heeft gedaan, verzoeken wij u deze te verwijderen en de schade (gaten in de muur) te herstellen.
Als u denkt dat datgene wat u aangebracht heeft of nog aan wil brengen, voor u noodzakelijk is, dient u dan een verzoek in bij de VvE (info@woneninlapis.nl)

Naamplaatjes
Het is toegestaan om een uniforme naamplaathouder met verwisselbare naamplaat naast de huisdeur onder het huisnummer te laten aanbrengen (zie foto hieronder). Deze aluminium naamplaathouder dient bij het bestuur te worden besteld (bestelformulier naamplaat) en door het bestuur te worden aangebracht. De kosten voor de naamplaathouder (plm € 20,-) en naamplaat (plm € 7,50) zijn voor de bewoner. Bij verhuizing blijft de naamplaathouder aan de muur bevestigd en mag niet worden verwijderd. Het naamplaatje kan er worden uitgeschoven en mag u meenemen.