Raam bewassing

Misschien heeft u al gemerkt dat een schoonmaakbedrijf de ramen van de 4 entreehallen heeft gewassen. Dat gaan zij de komende tijd ook regelmatig doen met alle ramen van de GEMEENSCHAPPELIJK RUIMTEN.

De ramen van uw appartement doen zij echter niet. Doordat overal in de appartementen kantel/kiep ramen zijn toegepast, is het in principe mogelijk om zelf uw ramen te wassen. Pas daarbij echter op! Hang niet te ver uit het raam, want dat is niet zonder gevaar. Als u er niet handig in bent, vraag dan een ander of die het voor u kan doen.

In de huurovereenkomst van de huurwoningen van ASR staat dat de ramen een aantal maal per jaar bewassen worden. In de totale begroting van het complex is echter GEEN rekening gehouden met raambewassing. Daarom gaat dat de komende tijd ook niet gebeuren.
Als veel bewoners de wens hebben om (tegen betaling) toch de ramen te laten bewassen, komt dat ongetwijfeld tot uiting in de eerstvolgende Algemene ledenvergadering. Als de vergadering besluit om tot bewassing over te gaan, zal de begroting voor volgend jaar aangepast moeten worden en leidt dit ongetwijfeld tot verhoging van de servicekosten.