Scootmobielruimte

We beschikken over een prachtige scootmobielruimte waar plaats moet zijn voor 10 scootmobielen.

Als u over een scootmobiel beschikt, bent u wat de stalling betreft, verplicht deze te stallen in de scootmobielruimte. Als u een plek aanvraagt bij de VvE secretaris@woneninlapis.nl krijgt u een plek toegewezen in de scootmobielruimte. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

U kunt hier het aanvraagformulier downloaden: Aanvraagformulier

Opladen van de accu
Wanneer uw accu uitneembaar is, kunt u de accu in uw eigen appartement opladen. Wanneer dit niet mogelijk is, neemt u dan contact op met de VvE (techniek@woneninlapis.nl).
Wij gaan dan kijken of er voor u tijdelijk een oplossing gevonden kan worden.

Binnenkort worden wandcontactdozen aangelegd in de scootmobielruimte zodat ze daar ter plekke opgeladen kunnen worden.
Stroomkosten worden u in rekening gebracht middels een vast bedrag per maand.

Misschien denkt u dat in zo’n mooie ruimte met (nu!) slechts 2 scootmobielen, ‘daar kan mijn scooter of motor ook makkelijk bij staan’. Maar het is absoluut niet toegestaan dat benzinevoertuigen in deze ruimte worden gestald. En het is verwachtbaar dat het aantal scootmobielen de komende tijd zal toenemen.

Wel is het mogelijk, als u bijv. een elektrische driewielfiets, elektrische scooter of elektrische brommer bezit, dat u deze voertuigen – uiteraard na aanvraag – in de scootmobielruimte stalt. Dit geldt echter alleen zolang nog geen 10 scootmobielen in de ruimte staan. Als er zich scootmobielen aanmelden, krijgen zij voorrang boven andere elektrische voertuigen en moeten de andere elektrische voertuigen dus plaats maken.