Gezamenlijke huiskamer

De gezamenlijke huiskamer – zeg maar ‘de huiskamer’ – is voor iedere bewoner. Alleen bewoners mogen er gebruik van maken en dus niet een externe club of vereniging die de ruimte wil huren. De huiskamer is compleet ingericht voor een gezellig samenzijn. En kan worden gebruikt voor een event voor alle bewoners, bijv. de Meet & Greet van 22 juli 2022 of een ander event waar alle bewoners voor worden uitgenodigd. Maar ook voor bijvoorbeeld een klaverjasdrive, handwerkclubje, sjoelavond, enz. waar een deel van de bewoners gebruik van maakt. En tenslotte voor uw verjaardagsfeestje of andere festiviteit waar u als enkele bewoner uw familie en/of kennissen uitnodigt.
Om gebruik te maken van de huiskamer kan contact opgenomen worden met de huiskamercommissie via huiskamer@woneninlapis.nl

De huiskamer

De huiskamer
In de gezamenlijke huiskamer bevindt zich een toilet en een volledige keuken met koelkast, vaatwasser, kookplaat, oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder beschikt de huiskamer over een uitgebreide inventaris voor 40 personen met onder andere tafels, stoelen, servies, glaswerk en bestek.De regels en voorwaarden staan in het HuiskamerReglement
Ook hoe u de huiskamer kunt reserveren staat in het reglement vermeld.

Huiskamercommissie 
De huiskamercommissie bestaat uit Tineke, Jan en Sanne die verantwoordelijk zijn voor de gezamenlijke huiskamer. Zij zorgen ervoor dat alle bewoners hiervan gebruik kunnen maken.
Voor verdere vragen kunt u altijd mailen naar huiskamer@woneninlapis.nl

Tineke BarsingerhornSanne BriefjesJan van Heugten

Verder zorgt de huiskamercommissie voor verschillende leuke evenementen voor alle bewoners. Zo was het eerste evenement ‘MEET & CONNECT’ een succes! Heb je zelf een leuk idee voor een evenement voor alle bewoners?
Stuur het naar huiskamer@woneninlapis.nl