Actueel

Publicatiedatum 17 maart 2023

Binnenkort is er weer een huismeestersoverleg in de huiskamer. Wilt u iets weten, heeft u een klacht, wens, of anderszins? Laat het weten!
Wanneer? Zie de agenda 19 april.


Publicatiedatum 26 februari 2023

De afgelopen maanden is er veel gebeurd. Allerlei onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd aan toegangsdeuren, brandmeldinstallatie, irrigatiesysteem van de groene wand, ventilatiesysteem en nog een aantal algemene zaken. Bij u thuis is (hopelijk) het hinderlijke getik van de vloerverwarming verholpen, zijn bij velen co2-melders vervangen en/of opnieuw afgesteld en zijn nog wat restpunten van de opleveringen verholpen. Nu – na een jaar – woont u hopelijk met plezier in uw duurzame en comfortabele woning. Mocht u toch nog problemen ervaren die u nog niet heeft gemeld (of waar geen gevolg aan is gegeven), meldt dat dan alsnog:

Huurders aan uw verhuurder
Eigenaren aan De Nijs

Zie ook de pagina ‘Mankement of iets defect‘ onder Contact.

Zodat we binnenkort ons 1-jarig jubileum kunnen vieren met een bescheiden feestje in de binnentuin.


Heerhugowaard 23 december 2023

Onderwerp: verplaatsen voertuig uit scootmobielruimte

Beste eigenaren,

Op maandag 9 januari 2023 gaat De Nijs oplaadpunten aanbrengen in de scootmobielruimte. Daarom moeten alle voertuigen verplaatst worden.
Wilt U uw voertuig vanaf zondag 8 januari 12.00 uur verplaatsen naar parkeerplaats 71 en 72 in de parkeergarage?
U kunt uw voertuig weer terugplaatsen vanaf dinsdag 10 januari 12.00 uur.

Mocht U hulp nodig hebben, dan kunt U die vragen via huismeester@woneninlapis.nl

Met vriendelijke groet,
Paul Altena
Bestuurslid VVE Lapis Lazuli Heerhugowaard


Gepubliceerd op zaterdag 20 december 2022

Tikkende vloerverwarming

Vele bewoners hebben last van de
tikkende vloerverwarming.
De installateur heeft toegezegd in
januari alle woningen met een
verdeler te voorzien van een
slagdemper.

Daarmee zou het probleem tot
het verleden behoren.


Kerstborrel

Het organisatiecomité

Afgelopen vrijdag vond de eerste kerstborrel van Lapis Lazuli plaats in de huiskamer. De borrel was meer dan geslaagd! Wat hebben we het leuk gehad. Bedankt voor jullie komst en enthousiasme. Met deze borrel sluiten we 2022 goed af en gaan we met volle moed 2023 in. Een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar gewenst voor alle bewoners van Lapis Lazuli. Tot de volgende keer!

Het kiezen van de kerstmuziek


Gepubliceerd op zaterdag 10 december 2022

Roken/peuken
Sommige mensen zijn te goed voor deze wereld. Die ruimen andermans rommel op. Neergegooid papier, een oude lap, een kapotte paraplu, sigarettenpeuken, enz. Bij het laatste is het probleem dat de roker niet één sigaret rookt, maakt vele. En ontstaan er dus ook vele peuken. Gelukkig gooien de meeste rokers hun peuken in hun eigen afvalbak. Maar sommigen maakt het kennelijk niet uit waar zij hem neer gooien. Als ze hem maar kwijt zijn. Bijvoorbeeld voor de ingang van ons mooie complex. Dat dit een smerige en verwaarloosde indruk geeft, niet alleen aan onze bewoners, maar ook aan bezoekers, deert hen kennelijk niet.
Maar gelukkig zijn er nog ‘mensen die te goed zijn’ en die de rommel opruimen. Niet omdat dat hun taak is, maar omdat zij vinden dat ons complex er schoon en opgeruimd uit moet zien.


Gepubliceerd op vrijdag 9 december 2022

Handleidingen
Er is een nieuwe pagina toegevoegd aan het menu ‘Wooncomplex’ namelijk ‘Handleidingen’. Hier staan tot nu toe een aantal handleidingen op waar veel vragen over waren, nl. de bediening van de ventilatie en de kamer- thermostaat. Hopelijk geeft dit aan velen meer duidelijkheid.
Snapt u toch nog iets niet? Schroom dan niet om een email te sturen aan info@woneninlapis.nl


Gepubliceerd op maandag 14 november 2022

Huishoudelijk reglement
Intussen is het Huishoudelijk reglement in concept klaar en toegestuurd aan alle eigenaars (inclusief de verhurende partijen Luca en ASR, en de commerciële eigenaars) en de huismeesters. Tot 16 december hebben zij gelegenheid om commentaar te leveren en voorstellen te doen tot wijziging.
Na 16 december worden alle voorstellen tot wijziging verwerkt en ontstaat er een finaal concept dat tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 maart 2023 aan de eigenaars wordt voorgelegd ter goedkeuring.
Tegen die tijd zal het Huishoudelijk reglement ook op deze website worden geplaatst, zodat iedereen daar inzage in kan hebben.
Overigens is de inhoud van het Huishoudelijk reglement nu al van kracht omdat de gehele inhoud ondersteund wordt door Splitsingsakten en Modelreglementen.