Elektriciteit

Huisaansluiting – In de meterkast heeft u uw eigen elektriciteitsmeter voor het verbruik in uw appartement. U betaalt daarvoor het tarief van uw leverancier.

Fietsenberging – Heeft u een wandcontactdoos in uw eigen fietsenberging, dan betaalt u voor de stroom die u daar afneemt, het tarief dat de VvE u éénmaal per jaar berekent. De VvE heeft een grootverbruikersaansluiting en betaalt daarvoor een ander tarief dan uw huisaansluiting. Het tarief dat de VvE aan u doorberekent geldt van 1 jan 2023 t/m 31 dec 2024 en bedraagt € 0,77 per kWh. Dat wordt u jaarlijks in rekening gebracht door Newomij.

Laadpaal – Gebruikt u stroom via uw laadpaal in de garage om uw auto op te laden, dan betaalt u ook van 1 jan 2023 t/m 31 dec 2024 het VvE tarief van € 0,77 per kWh. Dat wordt u in rekening gebracht door Blue Current.

Scootmobielruimte – In de scootmobielruimte zijn nu ook laadpunten aangebracht. Plaatshouders hebben de beschikking over hun eigen oplaadpunt. Zij betalen daarvoor een vast bedrag per maand. (Zij worden daarover binnenkort persoonlijk geïnformeerd).