Fietsen

Sleutelschakelaar aan buitenzijde Drukknop aan binnenzijde

Als u fietst bent u een gelukkig mens! U bent in ieder geval gezond genoeg om te kunnen fietsen.

Als u een berging op de begane grond bezit, is het de bedoeling dat u daar uw fiets plaatst. Wij verzoeken u die berging via de garage (loopdeur) te bereiken en niet via de entreehallen. Deze loopdeur is aan de buitenzijde van een sleutelschakelaar voorzien en aan de binnenzijde van een drukknop. Daarmee kunt u gemakkelijker de deur passeren.
Wij willen graag beschadigingen aan deuren/kozijnen en vervuiling van de fraai betegelde hallen te voorkomen. Maak dus gebruik van de garageloopdeur en ga niet met uw fiets door de hallen.

De fietsenstalling is uitsluitend voor diegenen die een sleutel hebben gekregen van de fietsenstalling. Dat zijn die appartementen die geen eigen berging op de begane grond hebben. Zij hebben de beschikking over 2 plaatsen in de fietsenstalling (boven elkaar). Deze plekken zijn genummerd met hun huisnummer.

In de stalling mogen uitsluitend normale fietsen en elektrische fietsen worden gestald die in de rekken passen en dus geen brommers, snorfietsen, scooters, bakfietsen, enz.

Het opladen van accu’s van fietsen doet u in uw eigen appartement. Mocht u nog een elektrische fiets hebben waar de accu niet uitneembaar is, neem dan contact op met techniek@woneninlapis.nl Wij zullen dan kijken of er een andere mogelijkheid is.

Maar blijf vooral fietsen!

Waarschuwing!
Onlangs is uit de garage een mooie elektrische fiets gestolen. Uiteraard heel vervelend voor de gedupeerde eigenaar.
Hieruit volgen twee leermomenten:
– Zet je fiets in een afgesloten ruimte, zoals eigen berging of fietsenstalling.
– Controleer bij het passeren van een deur of die (automatisch) geheel sluit.
De dief is binnengeslopen via een openstaande deur.